Greu de crezut ca va scapa victoria

In a treia etapa a fazei grupelor, Germania va intalni Coreea de Sud, intr-o partida care va incepe miercuri la ora 17:00. Este singura grupa in care o echipa va pleca acasa chiar daca va face 6 puncte, fiind greu de crezut insa ca Germania va fi aceea.
Popular
Pariezi 10 RON, primesti 500 RON
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Durata de rulaj a bonusului 7 zile
Pariaza

Dupa rezultatele neconvingatoare din primele doua meciuri, ar fi cazul ca Germania sa arate ca merita sa fie considerata una dintre principalele favorite la castigarea Campionatului Mondial. Mai mult, sud-coreenii sunt deja eliminati, nereusind sa obtina vreun punct, sansele ca Germania sa castige maine crescand, cel putin teoretic. Ar trebui, astfel, sa profiti la maxim de promotia casei de pariuri Netbet, care prezinta cota 50.0 ca formatia antrenata de Joachim Low sa obtina toate cele 3 puncte.

Esti eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la Netbet pana miercuri, ora 17:00, introducand codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand portofelele virtuale Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Germaniei in partida contra Coreei de Sud.

Cel mult 10 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca nemtii vor invinge tu vei obtine maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze in cont sub forma de bonus in cel mult 72 ore. In termen de 7 zile de la creditare trebuie rulat bonusul de 4 ori pe cote minime de 1.6. In cazul in care preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, handicap si Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.

Cum obtin bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, ora 17:00, introducand codul COTA50
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport
  4. Plaseaza un prim pariu pe victoria Germaniei in partida contra Coreei de Sud
  5. Daca Germania invinge vei obtine maxim 500 lei
Pariaza