Cota 50 pentru victoria Angliei contra Suediei

Al treilea sfert de finala al Campionatului Mondial va avea loc intre Suedia si Anglia, partida incepand astazi, 7 iulie, ora 17:00. Englezii sunt favoriti in aceasta partida, avand cota 1.9 pentru victoria in timp regulamentar. In semifinale invingatoarea acestui meci va juca impotriva invingatoarei din meciul disputat intre Rusia si Croatia.
ENG semifinale
Excelent
Pariul trebuie plasat de pe piata Sportsbook
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 250 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

La casa de pariuri Betfair insa ai parte de o cota mult marita ca englezii sa se impuna in primele 90 minute. Vorbim despre cota 50.0, la aceasta fiind eligibili toti cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNES. Efectueaza apoi o depunere pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Angliei in timp regulamentar in fata Suediei.

Cel mult 5 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site. Castigul maxim pe care il poti obtine conform cotei marite este 250 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe succesul Angliei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.

Cum intru in posesia cotei marite?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 17:00, introducand codul ZFBNES
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Cupa Mondiala (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Angliei in timp regulamentar in partida cu Suedia
Pariaza