Cota 50 pentru rezultatul final in Derby de Romania

Chiar daca entuziasmul nu mai este acelasi cand se intalnesc cele doua echipe, numele de Derby de Romania pentru duelul dintre FCSB si Dinamo s-a pastrat. Intalnirea directa se va consemna in aceasta duminica, incepand cu ora 21:00.
dinamo
Popular
Castigi aceeasi suma indiferent de rezultatul final ales
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Din ultimele 5 intalniri directe, fiecare dintre cele doua formatii are cate doua victorii, inregistrandu-se un rezultat de egalitate. In prima runda a acestui sezon FCSB a pierdut cu Astra, in vreme ce Dinamo a invins-o cu greu pe Voluntari, dupa ce a fost condusa. Chiar daca esti de parere ca FCSB va castiga aceasta partida, ca Dinamo o va face sau ca vom asista la un rezultat de egalitate, la casa de pariuri Netbet ti se acorda cota 50.0 pentru toate cele 3 optiuni. Eligibili la promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Netbet folosind codul “COTA50” si vor efectua un depozit, insa nu prin Skrill, Neteller, Paysafecard sau Smith&Smith. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in meciul dintre FCSB si Dinamo.

Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca in cazul unui pariu “verde” vei primi 500 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash imediat, impreuna cu eventualul castig conform cotei de pe site, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum pot obtine cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana duminica, ora 21:00, folosind codul COTA50
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice
  3. Plaseaza un prim pariu pre-live pe victoria uneia dintre echipe sau pe un rezultat de egalitate in meciul dintre FCSB si Dinamo
  4. Vei primi 500 lei daca pariul este castigator
Pariaza