Cota 50 pentru orice rezultat final in Franta - Croatia

Finala Campionatului Mondial dintre Franta si Croatia va avea loc diseara, incepand cu ora 18:00. Poate pentru ca formatia croata a avut nevoie de extra-time in fiecare dintre cele 3 faze eliminatorii avem impresia ca Franta porneste cu un avantaj.
croatia cm 2018
Popular
Risc mic, profit mare
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Sigur, nu putem spune ca echipa antrenata de Zlatko Dalic este una de speriat in Europa, insa acum este vorba despre ultimul act, acolo unde valorile par mai echilibrate. Pentru a ne determina sa plasam un pariu pe rezultatul final al meciului, casa de pariuri Netbet ne propune cota 50.0 atat pentru succesul Frantei, cat si pentru cel al Croatiei, dar si pentru o remiza in timp regulamentar. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Netbet folosind codul “COTA50” si vor efectua un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live pe victoria uneia dintre cele doua echipe din finala Campionatului Mondial sau chiar pe un rezultat de egalitate.

Miza maxima care se ia in calcul in vederea cotei marite este 10 lei, asta insemnand ca daca pariul este castigator vei obtine cel mult 500 lei. Prin urmare, castigul conform cotei normale il vei primi cash imediat, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore. De 4 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Nu se iau in considerare la rulaj pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar nici cele de tip Handicap sau Under/Over.

Cum pot obtine aceasta cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana duminica, ora 18:00, folosind codul “COTA50”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport
  4. Fotbal Cupa Mondiala (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pe victoria Frantei, a Croatiei sau pe un rezultat de egalitate in finala Campionatului Mondial
Pariaza