Cota 50 pentru orice rezultat final in Chelsea - Arsenal

Arsenal are un debut destul de dificil in campionat, dupa prima etapa in care a pierdut in fata lui Manchester City acum urmand sa joace in deplasare contra celor de la Chelsea. Partida va incepe sambata, la ora 19:30.
arsenal
Popular
Multiplica-ti miza de 50 ori
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza
Chelsea - Arsenal
August 18,2018
19:30

Sezonul trecut s-au inregistrat doua rezultate de egalitate in Premier League, in vreme ce in urma cu doua sezoane s-a impus echipa gazda, oricare ar fi fost ea. In meciul de sambata ai ocazia de a plasa un pariu pe rezultatul final (1X2), fie ca este vorba de victoria unei echipe sau de un rezultat de egalitate. Asta la Netbet, pentru a putea profita de promotie trebuind sa te inregistrezi utilizand codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin portofelele electronice, precum Skrill si Neteller. Dupa indeplinirea acestor actiuni plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Chelsea, a lui Arsenal sau chiar pe un rezultat de egalitate in partida de Premier League.

Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca pariul va fi “verde” vei obtine 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash instant, pe cand restul il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore. De 4 ori trebuie pariat bonusul in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Pasi pentru a obtine cota marita

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana sambata, ora 19:30, utilizand codul “COTA50”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice
  3. Sport
  4. Fotbal Premier League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul unei echipe sau pe o remiza in partida dintre Chelsea si Arsenal
Pariaza