Cota 50 pentru minim un gol marcat de Craiova in Europa League

Golul marcat de Martic pentru Craiova in minutele de prelungire ale partidei din prima mansa a turului III preliminar Europa League din urma cu o saptamana tine in viata sperantele oltenilor de a se califica in play-offul competitiei. Partida dintre Craiova si Leipzig va incepe diseara, la ora 19:30.
craiova
Popular
Super-golul reusit in weekend ii motiveaza pe olteni
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

Pentru a se califica, CSU Craiova are nevoie de cel putin doua goluri, astfel asteptandu-ne sa joace ofensiv inca din primele minute sau macar sa incerce asta. Daca esti de parere ca formatia romaneasca va inscrie cel putin un gol nu rata promotia casei de pariuri Netbet, care prezinta cota 50.0 pentru aceasta optiune. Eligibili la promotie sunt toti romanii care se vor inregistra la Netbet folosind codul “COTA50”, dupa care vor efectua un depozit, insa nu prin portofele electronice. Pariaza apoi pre-live pe faptul ca oltenii vor marca cel putin un gol in meciul lor din Europa League cu Leipzig.

Cel mult 10 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, ceea ce inseamna ca ai putea castiga 500 lei daca formatia gazda va marca. Astfel, vei primi cash imediat castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul ti se va credita in termen de 72 ore sub forma de bonus. De 4 ori trebuie rulat bonusul in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana joi, ora 19:30, introducand codul “COTA50”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin portofele electronice
  3. Sport
  4. Fotbal – Europa Q-TV (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live conform caruia Craiova va marca (peste 0.5 goluri) in meciul cu Leipzig
Pariaza