Cota 50 pentru numarul de goluri in FCSB - Rudar

Daca in Champions League CFR Cluj a fost eliminata deja, nu mai avem sperante decat la Europa League. Aici in turul III preliminar este deja Craiova, care le asteapta pe FCSB si Viitorul Constanta. Cele mai mari sanse de a ajunge acolo le are FCSB, care a invins-o in Slovenia pe Rudar Velenje in urma cu o saptamana, scor 2-0.
cota marita fcsb
Popular
Se va marca mai mult ca in tur?
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza
FCSB - Rudar
August 02,2018
21:30

FCSB a mai avut si alte ocazii in urma cu o saptamana, acum existand posibilitatea ca diferenta de scor sa fie mai mare, avand in vedere ca elevii antrenati de Nicolae Dica joaca pe teren propriu. Drept urmare, casa de pariuri Netbet prezinta cota 50.0 ca in meciul de diseara sa se marcheze cel putin 3 goluri. De asemenea, aceeasi cota vei gasi si daca vei paria pe faptul ca vor fi marcate cel mult doua goluri. Partida va incepe la 21:30, eligibili la promotie fiind doar cei care se vor inregistra la Netbet folosind codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit, insa nu prin portofele electronice, cum ar fi Skrill, Neteller sau Paysafecard, dupa care plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca in partida dintre FCSB si Rudar vor fi marcate cel putin 3 goluri sau cel mult doua goluri (optiunea peste 2.5 goluri/sub 2.5 goluri).

Cel mult 10 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca se pariul tau e castigator vei primi maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site ti se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore. In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana pe 2 august, ora 21:30, folosind codul COTA50
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice
  3. Sport
  4. Europa League Q – TV (Cele mai popoulare)
  5. Plaseaza un pariu pe optiunea “Peste 2.5 goluri/Sub 2.5 goluri” in meciul dintre FCSB si Rudar
Pariaza