3 goluri in Liverpool - PSG pentru o cota de 50

Primul lucru la care ne gandim cand zicem Liverpool si PSG este spectacol, echipa lui Klopp stie sa atace si poate marca contra oricarei echipe din lume iar PSG este un club construit in ultimii ani sa zdrobeasca orice adversar. La Sportingbet primim cota 50 pentru over 2.5 la acest duel.
cota marita liverpool psg sportingbet
Excelent
Cu 4 lei pariati obtinem 200 lei freebet
Cota marita 50
Miza maxima 4 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Pariaza
Liverpool - PSG
September 18,2018
22:00

Liverpool are victorii pe linie in Premier League, chiar in weekend a reusit a 5-a victorie la Tottenham in deplasare. Klopp si-a impus deja stilul de joc, are un lot puternic si toti fanii asteapta un trofeu important, campionatul sau Liga Campionilor. Nici PSG nu sta mai prost dupa 5 runde, are doar victorii, dar aici nici nu ne asteptam la altceva, parizienii fac legea in Ligue 1 de ani buni. Credem ca va fi o adevarata placere sa urmarim acest meci, nu exista o miza uriasa la acest meci in afara de puncte, deci credem ca cele doua echipe vor ataca inca din primele minute.

Ce pariu poate fi mai simplu decat un „peste 2.5 goluri” la Liverpool – PSG? Nimic! In mod normal cota la aceasta selectie este pana in 1.50 dar la Sportingbet clientii noi beneficiaza de cota marita 50.0. Cum am mai discutat in trecut aceste cote marite sunt perfecte pentru cei care nu au bani multi de bagat la pariuri. Practic o cota asa mare ne aduce un castig suplimentar fara riscuri: mizam doar 4 RON si ne alegem cu un freebet de 200 RON.

Cum profit de cota marita 50

  1. Deschide un cont la Sportingbet doar de pe acest link
  2. Intra pe oferta meciului dintre Liverpool – PSG si alege optiunea „peste 2.5 goluri”
  3. Pariaza maxim 4 RON pe cota normala afisata pe site
  4. Daca pariul este castigator primesti CASH castigurile din cota normala, iar restul pana la 200 RON sub forma de FREEBET
Pariaza