Cota 50 la FCSB - Sepsi pentru minim 3 goluri

La mijlocul saptamanii FCSB a avut mari emotii, inscriind golul victoriei si, totdata, al calificarii in play-offul Europa League in prelungirile partidei. Cat despre Liga I, FCSB vine dupa 3 etape in care a marcat cel putin 3 goluri, primind minim un gol in doua din cele 3 runde.
cota marita fcsb sepsi netbet
Popular
Gazdele ataca primul loc
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
FCSB - Sepsi
August 19,2018
18:00

Avand in vedere asta, sunt sanse mari ca si diseara sa vedem multe reusite in partida dintre FCSB si Sepsi. Cota pentru acest pont este 50.0, cota pe care o poti gasi doar la casa de pariuri Netbet. La promotie vei putea participa doar daca te vei inregistra utilizand codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit de minim 50 lei, dar nu cu ajutorul portofelelor electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard, Smith&Smith etc). Dupa efectuarea acestor actiuni plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vom avea minim 3 reusite in meciul dintre FCSB si Sepsi.

Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea acestei cote marite, de aici rezultand ca in cazul in care se vor marca minim 3 goluri vei obtine cel mult 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale ti se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de bonus in cel mult 72 ore. De 4 ori trebuie rulat bonusul in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, ora 18:00, introducand codul “COTA50”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin portofelele electronice
  3. Sport
  4. Fotbal Liga I (Cele mai populare)
  5. Pariaza pre-live pe faptul ca in meciul dintre FCSB si Sepsi vom avea minim 3 reusite
Pariaza