Cota 40 pentru victoria Simonei Halep in turul III la Wimbledon

Daca in primele doua tururi a intalnit adversare din Japonia si China, iata ca acum liderul mondial Simona Halep va intalni o alta jucatoare din Asia. Este vorba despre Su-Wei Hsieh din Taipei, aflata pe locul 48 WTA. Meciul este programat a incepe pe 7 iulie, la ora 15:00.
Nou
Simona Halep a prins incredere
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 200 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Halep - Hsieh
July 07,2018
15:00

Cu siguranta Halep este motivata si de faptul ca ea este singura din top 7 care a ramas in competitie. Pana acum romanca nu a pierdut niciun set, fiind foarte probabil sa nu o faca nici acum. In vederea acestei partide casa online Betfair prezinta o promotie conform careia Simona este cotata cu 40.0 la victorie. Poti profita de cota marita doar daca te vei inregistra la Betfair folosind cosul ZSAN08. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live pe piata Sportsbook pe succesul Simonei Halep in partida cu Su-Wei Hsieh.

Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca Halep va castiga tu vei obtine 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu. Amintim ca daca pariul/biletul va fi castigator in cont vei primi doar profitul, nu si valoarea freebetului.

Cum beneficiez de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana pe 7 iulie, ora 15:00, introducand codul ZSAN08
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Wimbledon (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Simonei Halep in fata lui Su-Wei Hsieh
  6. Daca Halep va castiga pe teren miza va fi rambursata cash instant, restul pana la maxim 200 lei creditandu-ti-se sub forma de freebet in maxim 24 ore
Pariaza