Cota 40 pentru victoria FCSB cu Astra

In ultimele doua sezoane de Liga I FCSB a pornit cu dreptul, impunandu-se in prima runda. Acum va avea un program mai greu la debut de sezon, in primele doua runde infruntandu-le pe Astra si Dinamo. In teorie insa, FCSB ar trebui sa stea mai bine la pregatirea fizica atat decat Astra, cat si decat Dinamo, avand in vedere ca formatia antrenata de Nicolae Dica va avea meci in Europa la mijlocul saptamanii viitoare.
Excelent
Oaspetii par favoriti la victorie
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 200 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Astra - FCSB
July 21,2018
21:00

In ultima deplasare la Giurgiu FCSB a invins cu scorul de 3-0, daca si acum crezi ca se va inregistra un rezultat asemanator invitandu-te sa optezi pentru promotia casei de pariuri Betfair, conform acesteia FCSB avand cota 40.0 la victorie. La promotie sunt eligibili toti cei care se vor inregistra la Betfair introducand codul ZFBNEX. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Astra Giurgiu.

Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, asta insemnand ca in cazul in care FCSB se va impune vei castiga 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Sigur, poti miza mai mult pe acest pariu, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site, care in acest moment este 1.95. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum beneficiez de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 21:00, folosind codul ZFBNEX
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Romania Liga 1 (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul FCSB in partida cu Astra
Pariaza