Cota 40.0 pentru ca FCSB sa castige cu FC Botosani

Indiferent de terenul pe care s-a jucat acest meci, ori de competitie, FCSB a reusit sa castige 10 din ultimele 11 intalniri cu Botosaniul, ceea ce ne face increzatori sa mizam pe inca o victorie a echipei bucurestene. Poti astfel profita de o cota de 40.0, oferita promotional de casa de pariuri online Betfair.
cota marita fcsb botosani betfair
Popular
Cu 5 RON poti castiga 200 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 200 RON
Castig reprezentat de Freebet
Pariaza
FCSB-FC Botosani
September 02,2018
21:30

FCSB a fost eliminata din Europa League, dupa ce la pauza meciului cu Rapid Viena era deja calificata in faza grupelor. Acest insucces ii va motiva insa si mai mult pe jucatorii lui Nicolae Dica, care odata cu posibila revenire a lui Balgradean in poarta, vor capata siguranta de care au nevoie. FC Botosani nu este un adversar de temut, cu atat mai mult cu cat traditia este tot de partea bucurestenilor, care s-au impus in 10 din ultimele 11 intalniri mutuale. In acest sezon de Liga 1, FCSB nu a pierdut puncte pe teren propriu decat cu marea rivala, Dinamo, insa avand si ceva ghinion in acel meci, fiind egalata in ultimul minut de joc; in rest, s-a impus de fiecare data, indiferent ca vorbim de meciurile din Liga 1 sau cele din Europa League. Botosani, cu o singura victorie pana acum, obtinuta pe teren propriu, cu nou promovata Hermannstadt, nu are suficienta forta pentru a obtine vreun punct din aceasta intalnire. Ne asteptam asadar, la o victorie a gazdelor, lucru care iti poate aduce un profit frumos, daca vei paria pe cota de 40.0, oferita de casa de pariuri online Betfair. Eligibili pentru aceasta promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei,  folosind codul promotional ZFBNFM.

Miza maxima care se poate plasa pe acest pariu, la aceasta cota marita, este de 5 RON. Astfel, o victorie a FCSB iti poate aduce un castig de pana la 200 RON. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se pot califica in aceasta promotie. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:30, introducand codul ZFBNFM.
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. Romania -> Liga 1
  6. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Final – FCSB” in meciul dintre FCSB si FC Botosani.
Pariaza