Cota mult marita la victorie pentru FCSB

Luni 7 mai, cu incepere de la 20:45, favorita numarul 1 la titlu in acest sezon din Liga I, FCSB, merge pe terenul ultimei clasate din play-off, Poli Iasi, pentru a-si recastiga locul 1, ocupat in acest moment de CFR Cluj, care a reusit (cu noroc) sa castige meciul disputat cu CSU Craiova, in cadrul acestei etape.
Cota marita FCSB
Excelent
Obtine pana la 200 RON bonus daca pariezi pe cota marita.
Cota marita 40.00
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza

Stelistii au nevoie de minim un punct in partida din Moldova pentru a se reinstala in fotoliul de lider, insa avand in vedere faptul ca in etapa viitoare FCSB are meci destul de dificil la Craiova, este destul de clar ca victoria este singura optiune in partida din acesta seara.

In cazul in care crezi in acest deznodamant si nu ai cont de pariuri la agentia online Betfair, deschide-ti unul de pe acest link si poti paria la cota 40.00 pe victoria ,,ros-albastrilor”.

Cum beneficiezi de cota marita

  1. Inregistreaza un cont de pe ACEST LINK SPECIAL folosind codul promotional ZFBNCZ
  2. Plaseaza un pariu pe victoria lui FCSB in partida cu Poli Iasi, de luni 7 mai 2018, ora 20:45

Detalii

  • Pariul trebuie plasat in Sportsbook, simplu, pre-meci, la cota normala afisata (1.44)
  • Maxim 5 ron poti utiliza pentru aceasta promotie
  • Oferta o inlocuieste pe cea de bun venit
  • Daca inchizi pariul cu Cash Out, pierzi promotia
  • Daca FCSB invinge, vei primi miza in bani reali si 195 RON FREEBET, care trebuie pariat doar o singura data pentru a fi transformat in bani reali (orice eveniment cotat cu 1.20+). Ai 30 de zile la dispozitie pentru a face acest lucru. Tine cont ca Freebetul trebuie pariat in intregime, iar in cazul unui pariu castigator vei primi in cont doar profitul.

Exemplu: Pariezi Freebet de 195 RON pe cota 5.00 si castigi->te alegi cu 780 RON, bani reali (5.00 X 195 RON=975 RON minus valoarea freebet-ului, 195 RON = 780 RON)

Pariaza