Cota 4 pentru victoria campioanei Real Madrid cu APOEL Nicosia


Meci usor pentru campioana

Detinatoarea Champions League, Real Madrid, va incepe cursa pentru apararea trofeului cu un adversary foarte usor. Madrilenii o vor intalni pe teren propriu pe APOEL Nicosia, o victorie a gazdelor fiind sigura in proportie de 99%.

Astfel, promotia Betfair conform careia ti se ofera cota 4.00 pentru succesul formatiei spaniole nu ar trebui ratata. La aceasta sunt eligibili toti cei care nu au cont la Betfair si isi vor crea pana miercuri, la ora meciului, introducand codul ce il vor descoperi selectand imaginea sau linkurile de mai jos. Promotia va inlocui bonusul de bun-venit.

BetfairRecompensa sub forma de freebet

Pariază acum

Obtine cota 4 pentru victoria campioanei Real Madrid cu APOEL Nicosia.

Dupa inregistrare, plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria “galacticilor”. Miza maxima pentru aceasta cota marita este 50 lei, restul calculandu-se la cea normala (1.04). Astfel, in cazul in care Real Madrid se va impune vei castiga cel mult 200 lei. Miza iti va fi rambursata imediat cash, in vreme ce profitul va fi creditat in maxim 24 ore sub forma unui freebet.

Despre freebet

Acesta trebuie rulat intr-o perioada de 30 zile pe o cota de minim 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2. Daca pariul este castigator in cont vei primi profitul, nu si valoarea freebetului. Atat pariul pe victoria lui Real Madrid, cat si cel folosind freebetul trebuie efectuate din piata Sportsbook.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul din link
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. La Liga (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Real Madrid

Pariaza pe Real Madrid!