Cota 4.00 pentru Barcelona in partida cu Bilbao


Messi and co. au castigat la scor ultimele 4 meciuri jucate pe Camp Nou impotriva lui Ath. Bilbao

Duminica, 18 martie, FC Barcelona primeste, pe propriul teren, vizita lui Ath. Bilbao, formatie clasata pe pozitia a 12-a, fara prea multe griji in acest moment. Catalanilor le merge de minune in ultima perioada, reusind sa se detaseze in campionat la 8 puncte distanta de Atletico Madrid in urma victoriei din meciul direct (1-0) si calificandu-se in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce au trecut de Chelsea fara prea mari emotii (4-1 scorul general). De cealata parte, Bilbao a parasit Europa League in cursul acestei saptamani, fiind eliminata de Marseille, francezii castigand ambele partide.

In aceste conditii, e greu de crezut ca Bilbao poate obtine vreun punct pe Camp Nou, victoria gazdelor fiind cotata in mod logic cu doar 1.16. Poti insa paria la cota 4.00 pe un succes al gazdelor duminica, daca iti deschizi cont la casa de pariuri online Betfair, respactand pasii descrisi mai jos.

BetfairPariaza pe liderul Spaniei la cota 4.00

Pariază acum

Iata ce trebuie sa faci pentru a paria pe Barcelona la cota speciala, 4.00

  1. Acceseaza linkurile din cadrul acestui articol si inregistreaza-te la Betfair utilizand codul promotional ZFBNBP
  2. Mergi in sectiunea SPORTSBOOK si plaseaza un pariu simplu, pre-meci, pe victoria lui FC Barcelona în meciul cu Bilbao, la cota afisata pe site (1.16)
  3. Poti paria cat vrei pe victoria Barcelonei, insa maxim 50 RON pot beneficia de oferta

ALTE DETALII NECESARE

  • In cazul in care Barcelona se impune in fata lui Bilbao, vei primi 200 RON (miza inapoi in bani reali si 150 RON FREEBET)
  • Poti transforma FREEBETUL primit in bani reali extrem de simplu: acesta trebuie pariat o singura data pe cote de 1.20+ in maxim 30 de zile de la primire. Il poti plasa si pe bilet multiplu daca cel putin una dintre selectii va avea o cota mai mare sau egală cu 1.20
  • Miza unui FREEBET nu se returneaza dupa pariere

Exemplu: Ai 150 RON FREEBET pe care il pariezi pe cota 10.00. Daca biletul tau e castigator, vei primi 1350 RON in cont (castigul normal 1500 RON minus valoarea freebetului 150 RON)

Afla cum poti incasa 200 RON Bonus duminica seara