Cota 4.00 pentru Barcelona impotriva echipei de pe pozitia

Duminica, 7 ianuarie 2018, liderul din Spania primeste vizita formatiei Levante, aflata momentan pe pozitia a 16-a. Meciul, contand pentru etapa cu numarul 18 din La Liga, poate fi incadrat cu usurinta in categoria celor in care nu se poate pune.
Nou
La o miza de 40 RON pe cota marita castigi 300 RON.
Cota marita 4.00
Miza maxima 40 RON
Castig sub forma de Freebet
10 la 888sport
Barcelone - Levante
January 08,2018
21:45

Cota normala pentru victoria gazdelor este de doar 1.05

Duminica, 7 ianuarie 2018, liderul din Spania primeste vizita formatiei Levante, aflata momentan pe pozitia a 16-a. Meciul, contand pentru etapa cu numarul 18 din La Liga, poate fi incadrat cu usurinta in categoria celor in care nu se poate pune decat problema scorului, lucru indicat atat de valoarea celor doua formatii, cat si de ultimele 6 partide directe, castigate in totalitate de Barcelona destul de lejer (25 de goluri marcate si doar 3 primite).

Daca mai punem la socoteala si cele 11 victorii obtinute in ultimele 12 partide jucate pe Camp Nou, putem clasifica promotia casei de pariuri online Betfair (cota 4.00 pentru victoria Barcelonei) ca fiind una de nerefuzat.

Poti paria pe aceasta cota speciala doar daca iti deschizi un cont nou la Betfair, accesand linkul acesta si utilizand codul promoţional ZFBNAC la inregistrare.

Odata ce ti-ai deschis cont in conditiile prezentate mai sus, trebuie sa efectuezi o depunere minima si sa pariezi pe Sportsbook maxim 50 RON (bani reali) pe victoria Barcelonei, pre-meci, pe un bilet cu o singura selectie.

Poti paria cat de mult vrei insa maxim 50 RON beneficiaza de cota speciala 4.00, care aproape sigur, la finalul partidei, iti va aduce in cont 200 RON. Castigul extra obtinut din cota marita il vei primi in maxim 24 de ore de la finalul partidei sub forma de bonus – freebet.

  • Bonusul poate fi folosit in termen de 30 de zile
  • Conditii de rulaj foarte simple: o singura data pe cota minim 1.20
  • Il poti folosi pe un bilet multiplu insa cel putin una din selectii trebuie sa fie mai mare sau egala cu 1.20
10 la 888sport