Cota 35 pentru succesul FCSB cu Sepsi

Dupa 4 etape de Liga I FCSB se afla pe pozitia secunda, la un punct in spatele celor de la CFR Cluj, echipa care are o deplasare destul de dificila diseara. In schimb, FCSB o va infrunta pe teren propriu pe Sepsi, rezultatul de la mijlocul saptamanii, care i-a adus in minutele de prelungire calificarea in play-offul Europa League, fiind menit sa-i ofere incredere in vederea partidei de diseara.
fcsb
Excelent
Victoria FCSB o aduce pe primul loc
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 175 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
FCSB - Sepsi
August 19,2018
18:00

Esti de parere ca elevii antrenati de Nicolae Dica se vor impune, trecand, astfel, pe primul loc in Liga I chiar si pentru cateva ore? Atunci nu ar trebui sa ratezi cota 35.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru succesul “ros-albastrilor”. Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNFH. Depune apoi pentru a putea plasa un pariu pre-live de pe piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida de pe teren propriu cu Sepsi. Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

In cazul unei victorii a celor de la FCSB vei castiga 175 lei. Astfel, miza o vei primi cash instant, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Pe o cota minima de 1.2 trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum pot obtine cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 18:00, utilizand codul ZFBNFH
  2. Efectueaza o depunere
  3. Sportsbook
  4. Romania Liga 1 (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul FCSB in partida cu Sepsi
Pariaza