Cota 35 in loc de 1.36 pentru victorie Real Madrid

Unul dintre cele mai interesante dueluri de miercuri din Liga Campionilor este confruntarea de la Madrid dintre detinatoarea trofeului si AS Roma. Italienii vin cu sperante mici in aceasta deplasare, nu si-au planificat puncte cu madrilenii.
cota marita real as roma betfair
Popular
Cu 5 RON pariati obtii 175 RON freebet
Cota marita 35
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi
Rulaj bonus X1
Pariaza
Real Madrid - AS Roma
September 19,2018
22:00

Real Madrid si AS Roma ataca cu un moral diferit aceasta confruntare, situatia este mult mai buna in tabara gazdelor care pana acum nu resimt pierderea lui Ronaldo in schimb la oaspeti sunt probleme, au doar o victorie in noul sezon. In 10 confruntari din UEFA cu Roma, Real a inregistrat 6 victorii, 1 egal si 3 infrangeri. In sezonul trecut „lupii” au atins faza semifinalelor dupa ce au trecut de Barcelona cu o revenirea de senzatie in mansa secunda. Un parcus precum sezonul precedent este putin probabil pentru AS Roma, totusi poate trece de grupa de pe locul 2 caci ceilati adversari din Grupa G sunt modesti.

Daca nu esti inregistrat pe site-ul de pariuri Betfair te poti alege cu o cota marita la victoria madrilenilor contra romanilor. Cota normala la 1 solist este foarte mica si nu merita jucata single, in schimb aceasta cota imbunatatita la 35.0 are toata increderea noastra. Dupa ce te-ai inscris folosind codul ZFBNFR intra in oferta meciului si pariaza pe 1 solist la cota normala. Daca pariul a iesit iti iei un freebet de pana la 175 RON. Acest freebet primit trebuie rulat o singurata data intr-o perioada de 30 zile pe cota de minim 1.20.

Cum iau cota marita 35 pe Real Madrid

  1. Deschide un cont nou la Betfair
  2. Pariaza la cota normala pe victorie Real Madrid contra AS Roma
  3. Miza maxim 5 RON
  4. Daca pariul este castigator primesti castigul cash din cota normala, iar restul pana la max 175 RON sub forma de freebet
Pariaza