Cota 35.0 pentru victoria Barcelonei cu Real Sociedad

Barcelona ocupa deja primul loc in campionat, cu 9 puncte din 9 posibile, despartita de Real Madrid doar prin golaveraj, si se indreapta spre o noua victorie, cu Real Sociedad, o echipa pe care a invins-o de fiecare data in ultimele 5 intalniri directe.
cota marita barcelona sociedad betfair
Excelent
Cu 5 RON castigi 175 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 175 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza
Real Sociedad-Barcelona
September 15,2018
17:15

Barcelona este singura echipa care nu a pierdut niciun punct in acest inceput de sezon, alaturi de Real Madrid, realizand si scorul campionatului, in ultima etapa, prin victoria cu 8-2 impotriva nou promovatei Huesca. De cealalta parte, Real Sociedad a inceput noul sezon cu o victorie, dar s-a stins ulterior, remizand acasa cu Leganes si pierzand in deplasarea de la Eibar. In ultimele 5 intalniri mutuale, Barcelona a reusit sa se impuna de fiecare data cu Real Sociedad, astfel ca ne asteptam la un meci disputat si la o victorie a catalanilor si de aceasta data.

Casa de pariuri online Betfair vine cu o promotie speciala, legata de acest meci, acordand o cota marita de 35.0 pentru victoria Barcelonei. Eligibili pentru aceasta promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei,  folosind codul promotional ZFBNFO.

Miza maxima care se poate plasa pe acest pariu, la aceasta cota marita, este de 5 RON. Astfel, o victorie a Barcelonei va poate aduce un castig de pana la 175 de RON. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 17:15, introducand codul ZFBNFO.
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. Spania -> La Liga
  6. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Final – Barcelona” in meciul dintre Real Sociedad si Barcelona
Pariaza