FCSB invinge pe Viitorul la o cota de 35.0

Inceputul de campionat este mai echilibrat ca niciodata, insa FCSB are sansa de a trece pe primul loc, in cazul unei victorii cu Viitorul, coroborate cu un pas gresit al CFR-ului. Asadar, foamea de victorii a bucurestenilor poate fi speculata la o cota de 35.0 oferita de Betfair.
cota marita fcsb viitorul betfair
Excelent
Cu un pariu de 5 RON castigi 175 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 175 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza
Viitorul-FCSB
August 26,2018
21:00

FCSB vine dupa un frustrant 1-3 cu Rapid Viena, rezultat obtinut in meciul tur din playoff-ul Europa League, acolo unde au trecut pe langa gol de mai multe ori pe final de partida, ratand obtinerea unui rezultat mai avantajos in vederea returului. Nicolae Dica si elevii sai spera sa transforme aceasta frustrare in 3 puncte cu Viitorul, o echipa pe care au invins-o in 14 din cele 20 de intalniri mutuale precedente. Casa de pariuri online Betfair vine cu o promotie speciala, legata de acest meci, acordand o cota marita de 35.0 pentru victoria FCSB. Eligibili pentru aceasta promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei,  folosind codul promotional ZFBNFK.

Miza maxima care se poate plasa pe acest pariu, la aceasta cota marita, este de 5 RON. Astfel, o victorie a FCSB va poate aduce un castig de pana la 175 de RON. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:00, introducand codul ZFBNFK.
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. Romania -> Liga 1
  6. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Final – FCSB” in meciul dintre Viitorul si FCSB
Pariaza