Cota 30.0 pentru victoria Barcelonei cu Valladolid

Inceputul sezonului a fost de bun augur pentru echipa antrenata de Ernesto Valverde, dupa victoria detasata in fata lui Alaves. Pentru Barcelona urmeaza deplasarea de la Valladolid, unde ne asteptam la un nou succes, care poate fi speculat la o cota de 30.0 oferita de Betfair.
cota marita barcelona valladolid betfair
Excelent
Multiplica-ti miza de 30 de ori
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 150 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza
Valladolid-Barcelona
August 25,2018
23:15

Valladolid si Barcelona se intalnesc in etapa a doua din Primera Division. Gazdele vin dupa un egal „alb” cu Girona, in timp ce Barcelona a trecut fara probleme de Alaves, in etapa inaugurala. Vedetele antrenate de Ernesto Valverde sunt favoritii acestei intalniri, fara niciun pic de dubiu. Casa de pariuri online Betfair vine cu o promotie speciala, legata de acest meci, acordand o cota marita de 30.0 pentru victoria Barcelonei. Eligibili pentru aceasta promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei,  folosind codul promotional ZFBNFI.

Miza maxima care se poate plasa pe acest pariu, cu aceasta cota marita, este de 5 RON, aceasta insemnand ca o victorie a Barcelonei va poate aduce un castig de pana la 150 de RON. Daca pariul este castigator miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana sambata, ora 23:15, introducand codul ZFBNFI.
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. Spania -> La Liga
  6. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Final – Barcelona” in meciul dintre Valladolid si Barcelona
Pariaza