Cota uriasa pentru calificarea madrilenilor

Luna Mai incepe cum nu se poate mai bine pentru toti iubitorii fotbalului european, Real Madrid urmand sa primeasca vizita lui Bayern Munchen, in returul semifinalei Ligii Campionilor.
Real - Bayern
Excelent
Obtine pana la 150 RON bonus printr-o miza de doar 5 lei.
Cota marita 30.0
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza

Madrilenii au luat deja o optiune serioasa in vederea calificarii in finala UCL, castigand cu 2-1 partida tur, disputata pe Allianz Arena din Munchen, in urma cu o saptamana si este foarte greu de crezut ca pot rata calificarea, daca tinem cont de forma in care se afla si de faptul ca au castigat ultimele 7 partide jucate pe Santiago Bernabeu impotriva lui Bayern. In cazul in care vrei sa pariezi pe calificarea Realului in finala UCL si nu ai deja un cont la agentia de pariuri online Betfair, deschide-ti unul de pe oricare din linkurile existente pe aceasta pagina si vei putea paria la cota 30.00 in loc de 1.22.

Afla cum poti paria la cota 30.00

  1. Click pe orice link din articol->Inregistreaza un cont la Betfair utilizand codul promotional ZFBNCT
  2. Pariaza in Sportsbook, la cota normala afisata, ca Real Madrid se califica in finala UCL
  3. Daca Real se califica, vei primi miza(maxim 5 ron) in bani reali si diferenta sub forma de FREEBET (145RON)

FREEBET-ul poate fi transformat in bani reali foarte usor: este suficient sa il pariezi pe orice eveniment sportiv, o singura data, pe cota minim 1.20. Ai 30 de zile la dispozitie pentru a face asta. Ai grija ca trebuie pariat in totalitate iar in cazul in care castigi, vei primi in cont PROFITUL (nu si miza).

Exemplu: Mizezi Freebet-ul de 145 RON pe cota 5.00 si castigi->vei primi in cont 580 RON, bani reali (5.00 X 145 RON=725 RON din care, scazand valoarea freebet-ului, 145 RON, vei ramane cu 580 RON bani reali.

Alte detalii

  • Oferta nu se cumuleaza cu cea de bun venit
  • Maxim 5 ron poti folosi pentru oferta speciala
  • Pariul de calificare trebuie sa fie simplu, pre-meci, plasat cu bani reali si neinchis cu Cash Out
Pariaza