Pariaza pe o cota marita la partida Barcelona - Girona

Barcelona are numai victorii in acest sezon, iar duminica, pe Camp Nou, vine Girona, un adversar ce pare destul de comod la prima vedere. Cu Betfair, poti profita de o cota promotionala de 30 pe victoria catalanilor, rezultat ce s-a dovedit castigator in precedentele doua dueluri directe dintre cele doua formatii.
cota marita barcelona cu girona betfair
Popular
Cu 5 RON poti castiga 150 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 150 RON
Castig reprezentat de Freebet
Pariaza
Barcelona - Girona
September 23,2018
21:45

Barcelona a marcat 8 goluri la ultima reprezentatie din campionat in fata fanilor, iar cele sase victorii in toate competitiile arata ca Messi & co. nu se joaca in acest debut de sezon. La mijlocul saptamanii, in Liga Campionilor, Barca a trecut cu 4-0 de PSV Eindhoven, cu ajutorul unei „triple” semnate de Messi. Poate ca Girona are doua victorii la rand in LaLiga, dar o vizita pe Nou Camp este o experienta unica. Iar faptul ca sunt „frati” catalani nu i-a ajutat cu nimic pe cei de la Girona in stagiunea precedenta, cand Barcelona s-a impus pe teren propriu cu 6-1.

Se poate plasa o miza maxima de 5 RON pentru acest pariu, beneficiind de cota marita. Un succes al Barcelonei iti poate aduce un castig maxim de 150 RON. Pariurile pentru care se foloseşte Cash Out nu se pot califica in aceasta promotie. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus, miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:45, introducand codul ZFBNFT
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal – > LaLiga -> Barcelona – Girona
  5. Plaseaza un pariu pe optiunea “Rezultat Final – Barcelona”
Pariaza