Cota 25 pentru victoria FCSB impotriva CSU Craiova


Doua formatii neinvinse in play-off

Meciul care va incheia etapa cu numarul 4 din play-offul Ligii I se va disputa luni, incepand cu ora 20:45, intre FCSB si CSU Craiova. Runda trecuta FCSB a invins-o cu 1-0 pe CSMS Iasi, dupa un meci spectaculos, in vreme ce CSU Craiova a inregistrat o remiza alba in fata celor de la CFR Cluj, dupa o partida anosta. Avand in vedere ritmul celor doua partide de runda trecuta, FCSB porneste cu prima sansa la victorie.

Casa de pariuri Betfair iti prezinta cota 25.0 pentru ca FCSB sa invinga luni seara, eligibili la promotie fiind utilizatorii romani care isi vor crea cont la casa online introducand codul ZFBNBY. Plaseaza apoi un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul celor de la FCSB in aceasta etapa.

BetfairProfita de aceasta cota marita

Pariază acum

La aceasta cota 25 pentru victoria FCSB impotriva CSU Craiova se calculeaza cel mult 5 lei.

Evident, poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota de pe site. In cazul in care FCSB se va impune castigul conform cotei normale se va credita cash, pe cand restul pana la 125 lei il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat in maxim 30 zile pe o cota minima de 1.2, cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2 in cazul unui bilet multiplu.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana luni, ora 20:45, utilizand codul ZFBNBY
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Liga I (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul FCSB in partida contra CSU Craiova
  6. Daca FCSB va invinge ti se va credita cash in cont castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la 125 lei sa il primesti in termen de 24 ore sub forma de freebet

FCSB are 10 victorii in ultimele 11 partide de pe teren propriu