Pariaza pe o cota 25.00 la Manchester United - Tottenham

Inceput de sezon cu multe goluri in meciurile lui Manchester United si Tottenham. Ne asteptam asadar la un meci bogat in faze de poarta, in care se va inscrie, cu siguranta, cel putin o data, lucru care poate fi speculat la o cota de 25.0, plasand un pariu la Betfair.
tottenham
Excelent
Castiga 125 RON cu doar 5 RON
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 125 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza
Manchester United - Tottenham
August 27,2018
22:00

Luni seara, pe Old Trafford, se intalnesc Manchester United si Tottenham. Ambele vin dupa cate doua meciuri cu cel putin 3 goluri inscrise, deci ne asteptam si de aceasta data la un meci deschis, condimentat de ambitia suplimentara a gazdelor de a sterge cat mai repede „rusinea” din partida precedenta cu Brighton. Casa de pariuri online Betfair vine cu o promotie speciala, legata de acest eveniment, acordand o cota marita de 25.0 pentru cel putin un gol marcat in meci. Eligibili pentru aceasta promotie sunt toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei, folosind codul promotional ZFBNFJ.

Miza maxima care se poate plasa pe acest pariu, la aceasta cota marita, este de 5 RON, aceasta insemnand ca un gol marcat de oricare din cele doua echipe iti va aduce un castig de pana la 125 de RON. Daca pariul este castigator, miza pariului initial va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe piata Sportsbook de la data creditarii. Poti sa folosesti bonusul pe orice pariuri la cota minima de 1.2. Il poti folosi pe o singura selectie sau pe un bilet cu mai multe selectii. Daca plasezi un pariu cu selectii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana luni, ora 22:00, introducand codul ZFBNFJ.
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. Anglia -> Premier League
  6. Plaseaza un pariu pe optiunea “Peste 0.5 Goluri” in meciul dintre Manchester United si Tottenham
Pariaza