Cota 25 pentru minim un gol in Supercupa Angliei

Castigatoarea Premier League de sezonul trecut, Manchester City, o va infrunta astazi, incepand cu ora 17:00, pe Chelsea, castigatoarea Cupei Angliei, in Community Shield, cum mai este cunoscuta Supercupa Angliei. Chelsea nu a reusit sa castige in timp regulamentar in precedentele 7 Supercupe, pierzandu-le pe ultimele 4. In toate aceste 7 partide s-a marcat cel putin o data in primele 90 minute. De cealalta parte, in cele 3 Supercupe ale lui Manchester City au fost marcate cel putin 3 goluri.
cota marita chelsea city
Excelent
E aproape imposibil sa nu se marcheze
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 125 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza
Chelsea - Manchester City
August 05,2018
17:00

Supercupa se va juca pe Wembley, fiind un prilej pentru ambele echipe de a pune la punct ultimele detalii in vederea startului Premier League. Nu am vedea, asadar, niciun motiv pentru a asista la un joc inchis, asteptandu-ne la o partida cu multe reusite. Casa de pariuri Betfair prezinta o promotie care va fi castigatoare daca se va marca minim un gol in Supercupa Angliei. Cota marita este 25.0, eligibili la ea fiind toti cei care se vor inregistra la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNFB.

Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca se va marca in Supercupa Angliei vei obtine 125 lei. Astfel, miza ti se va returna cash instant, pentru ca restul de 120 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile la o cota minima de 1,2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe meciul din Supercupa Angliei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook.

Pasi pentru obtinerea cotei marite

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 17:00, introducand codul ZFBNFB
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. Anglia -> Anglia Community Shield
  6. Plaseaza un pariu pe optiunea “peste 0.5 goluri” in meciul dintre Chelsea si Manchester City
Pariaza