Cota 25.0 pentru minim un gol in Supercupa Spaniei

Sezonul 2018-2019 din Spania va incepe duminica, la ora 23:00, odata cu prima mansa a Supercupei Spaniei, desfasurata intre Sevilla si Barcelona. Cele doua au mai disputat Supercupa Spaniei in 2016, cand catalanii s-au impus cu scorul general de 5-0, dupa 2-0 in tur si 3-0 in retur.
cota marita barcelona sevilla betfair
Excelent
Cota normala extrem de mica pentru minim un gol
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 125 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Este foarte probabil ca si acum sa se marcheze cel putin un gol in partida dintre cele doua, drept pentru care iti recomandam  promotia casei de pariuri Betfair, conform careia vei primi cota 25.0 daca vei plasa un pariu pe faptul ca se va marca minim o data in partida dintre Sevilla si Barcelona. Ultimele doua Supercupe ale Spaniei  Sevilla le-a disputat contra Barcelonei, in fiecare din cele 4 manse marcandu-se minim doua goluri. Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNFE. Depune apoi pentru a putea efectua un pariu pe piata Sportsbook pe faptul ca se va marca (peste 0.5 goluri) in partida dintre Sevilla si Barcelona.

Cel mult 5 lei se califica in vederea cotei marite, asta insemnand ca vei putea lua cel mult 125 RON. Astfel, miza se va rambursa cash, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 23:00, folosind codul ZFBNFE
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Fotbal -> Rasfoire toate
  5. Spaniia -> Spanish Sopercopa
  6. Plaseaza un pariu conform caruia se va marca minim un gol (peste 0.5 goluri) in meciul dintre Sevilla si Barcelona
Pariaza