Cota 22.00 pentru FCSB in partida cu Astra Giurgiu


Gazdele sunt fara victorie in play-off, dupa primele 3 etape

FCSB, proaspat instalata in fotoliul de lider al Ligii I, porneste din postura de favorita in partida ce urmeaza sa o dispute la Giurgiu, luni, 16 aprilie 2018. Dupa cum era de asteptat, stelistii au turat motoarele la maxim in play-off, reusind un egal cu CFR (lider la ora meciului) si 3 victorii, cu Craiova, Poli Iasi si FC Viitorul, rezultate ce i-au permis sa urce pe prima pozitie in clasament, la 2 puncte distanta de CFR Cluj, fiind foarte greu de crezut ca mai pot pierde puncte in afara de meciul direct cu CFR. Acest lucru se reflecta si in cota de doar 1.60, care le-o ofera casele de pariuri ,,ros-albastrilor”, in meciul cu Astra.

Deschide-ti cont la Betfair de pe acest link promotional si poti paria la cota 22.00 pe probabila victorie a lui FCSB in partida de luni, 16 aprilie 2018.

BetfairFCSB este pe locul 1, cu 6 etape inainte de final

Pariază acum

Cum poti paria la cota 22.00?

  1. Acceseaza acest link special si inregistreaza un cont la Betfair, folosind codul ZFBNCD
  2. Plaseaza un pariu simplu, cu bani reali, pre-meci (la cota afisata in SPORTSBOOK) pe victoria lui FCSB in partida cu Astra Giurgiu, programata luni, 16 aprilie

DETALII

  • Pariul calificator nu trebuie inchis cu Cash Out
  • Promotia e valabila doar pentru primul pariu plasat, maxiim 5 ron putand beneficia de cota speciala
  • Daca stelistii se impun luni, vei primi miza (5 ron) direct in cont si inca 105 RON FREEBET
  • FREEBET-ul, poate fi transformat in bani reali foarte usor: trebuie pariat o singura data pe cote de minim 1.20, in termen de 30 de zile.
  • Pariurile castigatoare, plasate cu FREEBET, iti vor aduce in contul de pariuri doar PROFITUL

Obtine 105 RON Bonus pariind doar 5 RON pe FCSB !