Promotie valabila doar pentru utilizatorii noi

Atat Leo Messi, cat si Cristiano Ronaldo, au participat cu nationalele lor la ultimele 3 Campionate Mondiale. O singura data unul dintre cei doi nu a inscris. Se intampla in 2010 cu Leo Messi, la fel de adevarat fiind si ca portughezul Cristiano Ronaldo a marcat o singura data in fiecare din precedentele 3 participari.
Ronaldo - Messi
Nou
Cu siguranta unul dintre cei doi va marca
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 100 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Nu ar trebui insa sa fie vreo problema pentru ca minim unul dintre cei doi sa marcheze la acest Mondial, avand in vedere mai ales ca Portugalia va intalni in grupe echipe ca Maroc si Iran. La casa de pariuri Betfair cota normala ca unul dintre cei doi sa marcheze este 1.05, insa noii utilizatori vor beneficia de cota 20.0 pentru ca asta sa se intample. Trebuie doar sa te inregistrezi la Betfair pana pe 15 iunie, ora 21:00, folosind codul ZFBNDP si sa plasezi un pariu singur pe bilet, tot inainte de acea data, ca Messi sau Cristiano Ronaldo sa marcheze cel putin un gol la aceasta Cupa Mondiala. Pariul trebuie plasat din piata Sportsbook.

Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca unul dintre cei doi va marca miza fiindu-ti rambursata cash, pentru ca restul de 95 lei sa ti se crediteze in maxim 24 ore de la solutionarea pariului sub forma de freebet. Acesta trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana in 15 iunie, ora 21:00, utilizand codul ZFBNDP
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Cupa Mondiala (Cupoane recomandate)
  5. Mizeaza pe faptul ca Messi sau Cristiano Ronaldo vor inscrie cel putin o data la Campionatul Mondial
Pariaza