Obtine 200 RON cash prin victoria lui Dinamo

Dinamo are de o saptamana un nou antrenor si se vede deja o schimbare la echipa din punct de vedere a moralului. Dupa victoria din Cupa Romaniei, dinamovistii vor sa lege inca o victorie in Liga 1. Pentru 1 solist in Dinamo - Sepsi avem o cota marita la 20.00 pe Unibet cu un castig in bani reali, fara rulaj necesar.
cota marita dinamo cu sepsi unibet
Exclusiv
Cu 10 lei pariati obtii 200 RON cash
Cota marita 20
Miza maxima 10 RON
Castig sub forma de Bani reali
Pentru Clientii noi
Pariaza
Dinamo - Sepsi
September 28,2018
21:00

In urma cu mai putin de o saptamana conducerea lui Dinamo a anuntat venirea noului antrenor, Claudiu Niculescu. El a debutat cu victorie in Cupa Romaniei, dinamovistii au jucat la Galati contra celor de la Dacia Unirea Braila. Dinamo are 3 infrangeri pe linie in Liga 1, asa ca echipa sub noua conducere nu poate merge mai jos de atat. Pe Sepsi o putem numi revelatia inceputului de sezon in prima liga din Romania, in 9 runde echipa din Sfantu Gheorghe a suferit doar 2 esecuri si se claseaza pe pozitia a 4-a. In cele 4 confruntari din sezonul trecut, dinamovistii au castigat ambele partide din sezonul regulat dar in play-out au facut un egal si un meci l-au pierdut.

Niculescu isi doreste extrem de mult sa debuteze cu victorie si in Liga 1, joaca acasa iar fanii il pot ajuta, mai ales ca acestia simt un nou spirit de lupta la echipa cu revenirea legendei pe banca tehnica. In mod normal cota la 1 solist este undeva la 2.00, o cota ok daca am vrea sa ne dublam banii, dar ce ziceti sa primim cota 20.00 pentru victorie Dinamo? Unibet, sponsorul lui Dinamo, ofera cota marita 20.00 pentru victoria lui Dinamo cu Sepsi.

Cum profit de cota marita cash pentru victorie Dinamo

  1. Deschide un cont nou la Unibet doar de pe acest link
  2. Cauta in oferta de sport meciul Dinamo – Sepsi
  3. Pariaza pe „victorie Dinamo” la cota normala
  4. Pe bilet o sa apara cota marita 20
  5. Mizeaza cel mult 10 RON
  6. Daca pariul e castigat, primesti 200 RON cash, fara conditii de rulaj

bilete cota marita unibet

Pariaza