Cota 15 pentru ca Barcelona sa castige cu AS Roma


Catalanii joaca pe teren propriu

Cea mai dezechilibrata dubla mansa, cel putin pe hartie, din sferturile Ligii Campionilor se va disputa intre FC Barcelona si AS Roma, mansa tur avand loc pe Camp Nou miercuri, incepand cu ora 21:45. “Lupii” nu se descurca grozav in fazele eliminatorii ale acestei competitii, iar asta credem ca se va observa din plin si miercuri seara.

Barcelona a obtinut 19 victorii in precedentele 20 partide de pe Camp Nou din Champions League, fiind foarte probabil ca impotriva celor de la AS Roma sa inregistreze inca una. Astfel, in vederea acestei partide casa de pariuri Betfair ofera o cota nemaiintalnita pentru ca Barcelona sa se impuna pe teren propriu. De cota 15.0 pot beneficia cei care se vor inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNBW. Apoi nu trebuie decat sa plasezi un prim pariu pre-live de pe piata Sportsbook conform caruia Barcelona se va impune in meciul de Champions League .

BetfairFoloseste codul mentionat la inregistrare

Pariază acum

La cota 15 pentru ca Barcelona sa castige cu AS Roma se calculeaza cel mult 5 lei, eventuala diferenta urmand sa se calculeze la cota normala.

Asta inseamna ca in urma acestei cote marite vei castiga cel mult 75 lei. Poate ca este cam mic castigul, insa sansele ca Barcelona sa invinga sunt foarte mari. In cazul in care catalanii se vor impune, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de freebet dupa cel mult 24 ore. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind codul ZFBNBW
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. UEFA Liga Campionilor (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook conform caruia Barcelona se va impune cu AS Roma
  6. Cel mult 5 lei se vor calcula la cota marita
  7. Freebetul primit trebuie plasat tot din piata Sportsbook

Catalanii sunt de departe favoriti