Cota 10.0 pentru ca Romania sa se impuna cu Muntenegru

Cosmin Contra are posibilitatea sa demonstreze ca e mai bun decat neamtul Daum, care nu a reusit sa invinga Muntenegru, in dubla din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Echipa Romaniei arata acum mult mai bine si ramane sa dovedeasca asta si pe teren, printr-o victorie in primul meci din Liga Natiunilor.
cota marita romania muntenegru sportingbet
Exclusive
Cu 20 RON castigi 200 RON
Miza maxima 20 RON
Castig maxim 200 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza
Romania - Muntenegru
September 07,2018
21:45

Liga Natiunilor este o noua competitie care inlocuieste partidele amicale inter-tari, insa are si un rol in stabilirea echipelor calificate la Euro 2020. Romania porneste competitia din a treia grupa valorica (Liga C), pe care, daca o va castiga, se va afla la doar doi pasi de calificarea la Campionatul European. Pentru meciul cu Muntenegru, antrenorul Cosmin Contra doreste sa confirme forma buna a echipei din precedentele meciuri amicale, unde Romania a inregistrat patru victorii consecutive. Debutantul Dragus, alaturi de Tucudean si Keseru vor forma atacul Romaniei in incercarea de a razbuna punctele pierdute cu aceeasi formatie a Muntenegrului, in preliminariile pentru Mondialul abia incheiat. Capitanul Chiriches revine la echipa, in timp ce de partea cealalta, Muntenegru va fi lipsita de aportul starului Jovetic, care este accidentat. De asemenea, Marusic, Vesovic, Djordjevic si Mirkovic vor absenta si ei, din acelasi motiv. Echipa lui Contra va avea un moral bun in fata unei echipe a Muntenegrului, macinata de accidentari si care in ultimele sase partide nu a mai batut pe nimeni. Asadar, ne asteptam la o victorie a Romaniei, lucru ce poate fi speculat la o cota marita de 10.0, pe care o poti gasi in promotia oferita de Sportingbet.

La aceasta cota marita nu poti paria decat cel mult 20 RON. Daca vei plasa un pariu mai mare de 20 de RON, doar cei 20 RON vor fi luati in considerare pentru cota marita. Daca pariul va fi castigator, vei primi in cont castigurile obtinute din cota normala sub forma de bani cash, iar diferenta pana la cota de 10.0 (pana la 200 RON) va fi creditata in cont sub forma de freebet, imediat dupa incheierea meciului si solutionarea pariului. Freebet-ul este disponibil pentru 3 zile de la creditare, si va putea fi folosit pe orice pariu, iar in eventualitatea unui castig vei primi in cont doar profitul (castig total – valoarea freebetului) in bani reali, fara conditii de pariere. Promotia este valabila o singura data per jucator dupa ce acesta a facut prima depunere pe site. Probabil nu mai are rost sa specificam ca pariul nu poate fi inchis cu optiunea Cash Out.

Cum beneficiezi de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Sportingbet pana vineri, ora 21:45
  2. Efectueaza un depozit de cel putin 40 RON
  3. Pariuri Sportive
  4. Liga Natiunilor UEFA > Liga C
  5. Plaseaza un pariu pre-meci de cel putin 20 RON pe victoria Romaniei cu Muntenegru.
Pariaza