Vei avea profit chiar daca pariul e pierzator

Campionatele de top se apropie de sfarsit, in Premier League si Bundesliga desfasurandu-se in weekend ultima etapa, iar in celelalte 3, precum si in play-offul Ligii I din Romania, va avea loc penultima runda. Multe partide sunt interesante, avand in vedere mai ales situatia din clasament, astfel fiind greu sa te abtii de la plasarea unui pariu.
Campionate
Popular
Profit mare cu riscuri mici
Orice selectie Cota 10
Castig maxim 500 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

O veste buna vine de la casa de pariuri Netbet, acolo unde nu trebuie sa plasezi un pariu cu o cota mare pentru a obtine un profit generos. Mai exact, vei primi cota 10.0 pentru orice selectie ai plasa pe un meci din Liga I, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga sau Ligue 1. Pentru a beneficia de aceasta cota trebuie sa te inregistrezi in weekend la Netbet utilizand codul “COTA10” si sa depui prin orice metoda, in afara Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu, live sau pre-live, singur pe bilet, pe un meci din unul dintre cele 6 campionate mai sus mentionate.

Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca in cazul unui pariu “verde” vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore de la incheierea weekendului. Daca pariul plasat de tine este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie folosit in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator.

Cum pot sa particip?

  1. Inregistreaza-te in weekend la Netbet folosind codul “COTA10”
  2. Efectueaza un depozit, insa evita metodele Skrill si Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un prim pariu pe orice selectie din cele 5 campionate de top ale Europei, plus Liga I
  5. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, in limita a 100 lei
  6. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori
Pariaza