Pariaza in weekend pe cota marita

Meciurile din La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 si Liga 1 sunt speciale, alege un eveniment si orice pariu pentru a beneficia de cota speciala de 10.0.
Excelent
Pariaza pe cota 10 pana la 50 RON, daca pierzi pariul ai dublul mizei inapoi.
Cota marita 10.0
Miza maxima 50 RON
Castig sub forma de Bonus
Pariaza

Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

Mai sunt foarte putine etape pana la finele campionatelor interne, in acest weekend avand loc derby-uri ca Barcelona – Real Madrid sau Chelsea – Liverpool, derby-uri care ar putea lamuri situatia in clasament pentru Real Madrid si Chelsea. Daca vrei sa plasezi un pariu pe unul dintre aceste meciuri sau pe oricare din campionatele de top, plus Liga I din Romania, locul ideal unde sa faci asta este casa de pariuri Netbet.

Aici ne este prezentata o promotie conform careia orice selectie ai miza din Liga I, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga sau Ligue 1 din acest weekend (5-6 mai), ti se va acorda cota 10.0. Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Netbet pana in seara de 6 mai, inainte sau chiar in timpul ultimului meci din ligile mentionate mai sus, folosind codul “COTA10”. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu, live sau pre-live, pe orice selectie pe un meci disputat intre 5 si 6 mai in unul dintre cele 6 campionate.

La cota 10 pentru orice selectie din campionatele de top se califica maxim 50 lei.

Asta inseamna ca vei castiga cel mult 500 lei daca pariul plasat de tine este “verde”. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze ca bonus in cel mult 72 ore. In caz ca pariul este necastigator vei primi inapoi dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul in care pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana duminica seara folosind codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill si Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un prim pariu pe orice selectie dintr-un meci din cele 5 campionate de top sau Liga I a Romaniei desfasurat in intervalul 5-6 mai
  5. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
  6. In cazul unui pariu castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori
Pariaza