Ti se ramburseaza dublul mizei daca pariul e necastigator

Al doilea turneu de Grand Slam si singurul pe zgura, cel de la Roland Garros, se afla la inceput de drum in aceasta editie. In primele tururi multe meciuri sunt dezechilibrate, putand concepe un bilet cu mai multe astfel de pariuri, astfel capatand o cota finala acceptabila.
RG 10
Popular
Ai ocazia de a-ti inzeci miza
Castig maxim 500 RON
Rambursare maxima 100 RON
Castig sub forma de Bonus
Pariaza

Cu cat mai multe meciuri sunt pe bilet insa, cu atat mai mare riscul ca unul sa fie necastigator. La casa de pariuri Netbet nu trebuie sa iti faci insa astfel de griji, deoarece aceasta iti ofera cota 10.0 pentru orice jucator ai alege ca va castiga un meci de pe tabloul de simplu. Promotia dureaza pana la finele turneului, eligibili fiind cei care se vor inregistra la Netbet folosind codul “TENIS”. Dupa inregistrare efectueaza un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu live sau pre-live pe castigatorul oricarui meci din turneul de simplu de la Roland Garros, feminin sau masculin.

Cel mult 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca pariul tau este “verde” vei primi maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale ti se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei obtine ca bonus in termen de 72 ore de la incheierea meciului respectiv. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul pe Roland Garros este castigator si de 6 ori daca e necastigator.

Cum obtin bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Netbet folosind codul “TENIS”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un prim pariu pe castigatorul unui meci de pe tabloul de simplu de la Roland Garros
  5. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  6. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
Pariaza