COTA 10 PENTRU ORICE PARIU LA ROMA – LIVERPOOL

AS Roma pare eliminata dupa ce in urma cu o saptamana Liverpool a invins-o cu 5-2 in turul semifinalei Champions League,
Încasează acum

COTA REALA POATE FI ORICAT DE MICA

AS Roma pare eliminata dupa ce in urma cu o saptamana Liverpool a invins-o cu 5-2 in turul semifinalei Champions League, insa la fel s-a spus si dupa victoria Barcelonei cu 4-1 in turul sferturilor de finala. De asemenea, trebuie spus ca “lupii” nu au primit gol pe propriul teren nici in grupele Champions League, dar nici in fazele finale.

Este, asadar, greu de ales vreun pronostic care sa aiba si cota mare in meciul dintre AS Roma si Liverpool, casa de pariuri Netbet venindu-ti insa in ajutor, deoarece in cadrul promotiei oferite poti plasa orice selectie la cota 10.0. Eligibili sunt utilizatorii care isi vor crea cont la Netbet pana diseara, la ora meciului sau chiar in timpul lui, folosind codul “COTA10” si care vor efectua un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un prim pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe orice selectie, in meciul dintre AS Roma si Liverpool.

500 RON pariu fara risc
Pariază acum

VEI BENEFICIA DE COTA 10 PENTRU ORICE PARIU LA ROMA – LIVERPOOL, CEL MULT 50 LEI LUANDU-SE IN CALCUL IN VEDEREA COTEI MARITE.

Asta inseamna ca daca pariul tau este “verde” vei castiga maxim 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale il vei primi cash, in vreme ce restul ti se va credita in cel mult 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. Daca pariul este necastigator iti va fi rambursat dublul mizei, pana la 100 lei. in termen de 7 zile de la creditare trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul unui pariu castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori.

CUM PARTICIP?

  1. Inregistreaza-te pana miercuri la 23:30 la Netbet folosind codul COTA10
  2. Depune, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un prim pariu pe orice selectie doresti in meciul dintre AS Roma si Liverpool
  5. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

Generezi profit indiferent de rezultat

Încasează acum