Cota 10 pentru orice pariu in Romania - Suedia


Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

Dupa victoria din weekend impotriva Israelului, Romania va disputa marti un alt meci amical, de aceasta data pe propriul teren, daca se poate spune asa, impotriva unui adversar care s-a calificat la Campionatul Mondial. Meciul va avea loc incepand cu ora 21:30, pe stadionul Ion Oblemenco, adversara fiind Suedia.

La fel ca in partida cu Israel, casa de pariuri Netbet prezinta si in vederea acesteia o promotie foarte interesanta la care sunt eligibili doar utilizatorii noi. Astfel, orice pariu vei plasa pe meciul dintre Romania si Suedia vei obtine cota 10. Promotia este valabila pentru cei care se vor inregistra la Netbet utilizand codul bonus “COTA10”, pentru ca apoi sa efectueze un depozit prin card bancar sau Paysafecard. Misiunea principala o constituie plasarea unui pariu pre-live pe orice selectie la meciul dintre Romania si Suedia, indiferent de cota de pe site.

NetbetNu ai cum sa pierzi

Pariază acum

La aceasta cota 10 pentru orice pariu in Romania – Suedia se califica cel mult 50 lei, castigul maxim fiind, asadar, de 500 lei.

In cazul unui pariu “verde” ti se va credita cash imediat castigul conform cotei normale, pentru ca restul sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul in care alegi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul pe meciul dintre Romania si Suedia este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet utilizand codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit prin card bancar sau Paysafecard
  3. Amicale internationale – TV (Cele mai populare)
  4. Plaseaza un pariu pre-live pe orice selectie, la orice cota, in meciul dintre Romania si Suedia
  5. Miza maxima care se califica la cota marita este 50 lei
  6. Daca pariul este necastigator ti se ramburseaza dublul mizei, pana la 100 lei

Castiga 500 lei cu riscuri foarte mici