DUBLUL MIZEI INAPOI DACA PARIUL E NECASTIGATOR

Marti, incepand cu ora 21:45, se va desfasura mansa a doua a semifinalei Ligii Campionilor intre Real Madrid si Bayern Munchen. In turul care a avut loc in urma cu o saptamana “galacticii” s-au impus cu 2-1. Sezonul trecut am avut un scenariu identic in tur, pentru ca in retur bavarezii sa se impuna pe Santiago Bernabeu cu 2-1, Real Madrid eliminand-o pe Bayern Munchen dupa extra-time.

Chiar daca esti de parere sau nu ca se va repeta scenariul de sezonul trecut, te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Netbet, care ofera cota 10.0 pentru orice pariu ai plasa pe meciul de Champions League. Eligibili la promotie sunt doar utilizatorii care se vor inregistra la Netbet folosind codul “COTA10” si vor efectua un depozit, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live pe oricare dintre cele 118 optiuni de pariere ale meciului dintre Real Madrid si Bayern Munchen

 

500 RON pariu fara risc
Pariază acum

LA COTA 10 PENTRU ORICE PARIU IN REAL MADRID-BAYERN MUNCHEN SE CALCULEAZA CEL MULT 50 LEI.

Asta inseamna ca vei castiga maxim 500 lei daca pariul tau va fi “verde”. Astfel, castigul conform cotei de pe site se va credita imediat, in vreme ce restul il vei primi in cel mult 72 ore sub forma de bonus. In caz ca pariul nu este castigator ti se va rambursa in cont dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca nu e castigator, rulajul trebuind efectuat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6.

CUM PARTICIP?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana marti, ora 21:45, introducand codul “COTA10”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu pe orice selectie in meciul dintre Real Madrid si Bayern Munchen
  5. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

Generezi profit oricare ar fi rezultatul

 

Încasează acum