Vei genera profit chiar daca pariul e necastigator

Restanta etapei cu numarul 34 dintre Barcelona si Villarreal se va disputa diseara, incepand cu ora 21:00, catalanii netrebuind sa aiba mari probleme in a obtine victoria, avand in vedere ca sunt neinvinsi in campionat, dar si ca in precedentele 7 intalniri directe de pe Camp Nou au plecat victoriosi. Trebuie tinut cont insa si de faptul ca formatia catalana este deja campioana, putand interveni o relaxare in jocul ei, relaxare de care ar putea profita adversara de astazi.
Cota 10 - Barcelona - Villarreal
Popular
Pariaza 50 lei si castiga 500 lei.
Cota marita 10.0
Miza maxima 50 RON
Castig sub forma de Bonus
Pariaza

Tocmai de aceea ni se pare perfecta promotia casei de pariuri Netbet, conform careia ni se ofera cota 10.0 pentru orice pariu in aceasta partida, oricat de mica ar fi cota reala. Astfel, poti alege chiar si o cota de 1.01, ea urmand sa se calculeze, datorita acestei promotii, ca si cand ar fi cota 10.0. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Netbet folosind codul “COTA10” si vor efectua un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller. Dupa efectuarea celor doua actiuni plaseaza un prim pariu live sau pre-live, singur pe bilet, pe orice selectie doresti in partida dintre Barcelona si Villarreal. Cel mult 50 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite.

In cazul in care pariul plasat de tine va fi “verde” castigul conform cotei normale se va credita cash imediat, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei il vei primi sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu. Rulajul trebuie efectuat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator.

Cum iau bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana miercuri, ora 22:30, folosind codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill si Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un pariu de maxim 50 lei pe orice selectie in meciul dintre Barcelona si Villarreal
  5. Daca pariul e necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
Pariaza