Cota 10 in weekend pentru orice pariu pe ligile europene


Primesti dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

In acest weekend se vor desfasura multe partide interesante in ligile de top, capetele de afis tinandu-le duelurile dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund, Juventus si AC Milan, Sevilla si Barcelona, respectiv Chelsea si Tottenham, partide cu atat mai interesante cu cat se apropie finalul sezonului. La casa de pariuri Netbet poti plasa orice fel de pariu pe unul dintre aceste meciuri sau pe oricare din ligile de top, la care se adauga Liga I din Romania, primind cota 10.0 indiferent de cota reala a selectiei.

La promotie pot participa doar utilizatorii romani care isi vor crea cont pana in seara de 1 aprilie introducand codul “COTA10’’. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza o prima selectie pre-live de pe un meci din urmatoarele campionate: Liga I, Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1 sau Bundesliga. Meciurile trebuie sa se dispute pe 31 martie sau 1 aprilie.

NetbetCota reala poate fi chiar si sub 1.1

Pariază acum

Urmand acesti pasi vei beneficia de cota 10 in weekend pentru orice pariu pe ligile europene mai sus mentionate.

In caz ca pariul care se califica este anulat sau meciul nu se disputa, poti beneficia in continuare de promotie. Miza maxima a pariului este 50 lei, ceea ce inseamna ca in urma cotei marite ai putea castiga 500 lei. Daca pariul este “verde”, castigul conform cotei normale este creditat instant cash, pentru ca restul sa il primesti in termen de 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei.

Bonusul trebuie rulat pe cote minime de 1.6 in cel mult 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul care se califica la promotie este castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu conteaza la rulaj.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te pana pe 1 aprilie la Netbet utilizand codul “COTA10”
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. Alege unul dintre cele 6 campionate mentionate in articol
  5. Plaseaza un pariu pre-live de maxim 50 lei pe orice selectie pe 31 martie sau 1 aprilie
  6. Daca pariul este necastigator vei primi dublul mizei, pana la 100 lei

Exploateaza la maxim aceasta promotie