Cota 10.00 pentru FCSB in primul meci din Play-Off


FCSB vs Viitorul se joaca duminica seara, la ora 20:45

A trecut o singura zi de la reluarea campionatului intern si lucrurile deja au luat-o razna, garantandu-ne ca urmeaza o perioada extrem de interesanta. Liderul CFR Cluj a reusit sa castige in minutul 93 partida cu Poli Iasi, prin golul lui Omrani, la capatul unui meci in care antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a fost eliminat. Oltenia fierbe dupa delegarea lui Alexandru Tudor la partida cu Astra, in conditiile in care acesta nu a mai arbitrat Craiova de peste 2 ani, ca urmare a meciurilor ,,facute praf” in defavoarea ,,alb-albastrilor”, dupa cum sustin majoritatea oficialilor echipei oltene.

Ramane de vazut ce ne rezerva ziua de duminica, 11 martie, cand FCSB primeste vizita Viitorului Constanta, atmosfera din jurul acestei partide fiind si ea destul de tensionata. In plus, stelistii nu au voie sa faca pasi gresiti, mai ales dupa ce Clujul a bifat 3 puncte in aceasta prima etapa.

Sa pariezi pe FCSB in acest meci pare o idee destul de buna, insa cota 1.65, oferita de majoritatea caselor de pariuri online, nu este chiar atractiva. Poti insa paria pe victoria stelistilor la cota 10.00 daca iti deschizi un cont la casa de pariuri online Fortuna.

FortunaPrimesti banii inapoi daca pierzi primul pariu

Pariază acum

Afla ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta

  1. Deschide un cont la Fortuna de pe acest link promotional
  2. Pariaza pre-meci, pe bilet simplu, ca FCSB invinge Viitorul (11 martie, ora 20:45) la cota afisata pe site
  3. Maxim 50 RON vor fi multiplicati pe cota 10.00 daca FCSB invinge
  4. Primesti miza acestui prim pariu inapoi, daca FCSB nu castiga

Informatii suplimentare

  • Maxim 50 RON beneficiaza de cota 10.00 si maxim 300 RON pot fi rambursati in cazul unui pariu necastigator
  • Daca inchizi acest prim pariu promotional, (folosind Cash Out) promotia va fi anulata

EXEMPLU: Ai pariat 50 RON si FCSB castiga. Vei primi 500 RON. Aproximativ 80 RON direct in cont, bani reali din cota normala, plus 420 RON BONUS. Pentru a-l transforma in bani reali, bonusul trebuie pariat de 5 ori, pe cote de minim 1.50, in maxim 7 zile de la creditare.

Daca meciul se termina egal sau cu victoria Viitorului, vei primi miza inapoi sub forma de bonus, in limita a 300 RON(conditii de rulaj 5X, cote minim 1.50, in 30 de zile maxim).

Pariaza pe FCSB si incaseaza 500 RON