Pariaza pe victoria lui CFR Cluj cu Dudelange la o cota de 10.0

CFR doreste sa stearga impresia catastrofala pe care a lasat-o in tur si va incerca sa castige acest meci la scor, pentru a putea spera la calificarea in grupele Europa League. Pentru aceasta intalnire, puteti profita de o cota marita de 10.0, daca pariati pe victoria CFR-ului la Sportingbet.
cota marita dudelange cfr cluj sportingbet
Popular
Cu un pariu de 20 RON castigi 200 RON
Miza minima 20 RON
Castig maxim 200 RON
Castig sub forma de Freebet
Pariaza
CFR Cluj-Dudelange
August 30,2018
20:00

CFR Cluj a tratat de sus formatia luxemburgheza in meciul tur, si au fost pedepsiti ca atare. Acum, in meciul retur, clujenii au nevoie de o victorie la cel putin doua goluri diferenta, fara sa primeasca gol, pentru a mai putea spera la calificarea in grupele Europa League. Avantajul terenului propriu ar trebui sa fie suficient pentru a obtine o victorie care sa respecte traditia unui club care a cochetat si cu grupele Champions League in trecut. De cealalta parte, Dudelange e o echipa care a mai surprins in trecut, desi in ultimul meci oficial, a fost invinsa pe teren propriu de Mondorf cu 1-4. Asadar, ne asteptam la o victorie cu orice pret a CFR-ului, lucru ce poate fi speculat la o cota marita de 10.0, pe care o poti gasi in promotia oferita de Sportingbet.

La aceasta cota marita nu poti paria decat cel mult 20 RON. Daca vei plasa un pariu mai mare de 20 de RON, doar cei 20 RON vor fi luati in considerare pentru cota marita. Daca pariul va fi castigator, vei primi in cont castigurile obtinute din cota normala sub forma de bani cash, iar diferenta pana la cota de 10.0 (pana la 200 RON) va fi creditata in cont sub forma de freebet, imediat dupa incheierea meciului si solutionarea pariului. Freebet-ul este disponibil pentru 3 zile de la creditare, si va putea fi folosit pe orice pariu, iar in eventualitatea unui castig vei primi in cont doar profitul (castig total – valoarea freebetului) in bani reali, fara conditii de pariere. Promotia este valabila o singura data per jucator dupa ce acesta a facut prima depunere pe site. Probabil nu mai are rost sa specificam ca pariul nu poate fi inchis cu optiunea Cash Out.

Cum beneficiezi de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Sportingbet pana joi, ora 20:00
  2. Efectueaza un depozit de cel putin 40 RON
  3. Pariuri Sportive
  4. Europa League – calificari
  5. Plaseaza un pariu pre-meci de cel putin 20 RON pe victoria lui CFR Cluj cu Dudelange.
Pariaza