Cota 10.0 pentru minim doua goluri in Bayern Munchen vs PSG


Vorbim de doua echipe ofensive

Cu toate ca ambele formatii sunt calificate in optimile Champions League, stiindu-se ordinea lor in proportie de 90%, cu siguranta partida de diseara dintre Bayern Munchen si PSG va fi urmarita de multi microbisti. PSG are de departe cea mai buna ofensiva, insa si cea mai buna defensiva alaturi de Barcelona, primind un singur gol. In aceste conditii este foarte greu de crezut ca Bayern Munchen o va invinge pe PSG la minim 4 goluri diferenta, cat are nevoie pentru a se califica de pe primul loc. Asta mai ales ca parizienii s-au impus in tur cu 3-0.

In toate cele cinci partide ale bavarezilor au fost marcate exact 3 goluri, cel putin tot atatea reusite fiind inscrise si in cele cinci meciuri ale parizienilor din grupele Ligii Campionilor. Astfel, nu am vedea prea multe motive pentru care partida de diseara sa nu fie una spectculoasa, cu multe reusite. In acest sens, casa de pariuri Netbet ofera cota 10.0 pentru ca in meciul de diseara sa fie inscrise minim doua goluri.

NetbetNu poti rata o asemenea promotie

Pariază acum

Ce trebuie sa fac pentru a obtine cota 10.0 pentru minim doua goluri in Bayern Munchen vs PSG?

Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra pana la ora meciului utilizand codul “COTA10”. Trebuie specificat ca depozitele prin Skrill si Neteller nu se califica la promotie. Dupa depunere tot ce trebuie sa faci este ca primul tau pariu plasat pe platforma Netbet sa fie cel conform caruia vor fi inscrise peste 1.5 goluri in meciul dintre Bayern Munchen si PSG.

Pariul trebuie plasat pre-live, miza maxima care se va lua in considerare pentru cota marita fiind 40 RON. Daca pariul va fi castigator, vei primi cota 10.0 pentru minim doua goluri in Bayern Munchen vs PSG si vei fi platit cash conform cotelor reale de pe site, restul castigului urmand a-l primi sub forma de bonus. In cazul in care pariul nu va fi castigator, vei primi dublul mizei inapoi, pana la 80 lei.

Despre bonus

Acesta va fi acordat in maxim 48 ore de la incheierea partidei dintre Bayern Munchen si PSG, trebuind rulat in maxim 7 zile de la creditare. In cazul unui pariu castigator, bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote minime de 1.6, iar daca acesta este necastigator de 6 ori pe aceleasi cote minime. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai sau Handicap si Under/Over nu sunt eligibile la rulaj.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la casa de pariuri Netbet introducand codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit prin orice metode, cu exceptia Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pe faptul ca in partida dintre Bayern Munchen si PSG vor fi marcate peste 1.5 goluri
  6. Daca pariul va fi castigator, vei primi maxim 400 lei, iar daca nu va fi, ti se va rambursa dublul mizei, pana la 80 lei

Castigi sau primesti dublul mizei inapoi