CFR Cluj este cotata cu 10 la victorie contra Voluntariului

CFR Cluj este una dintre cele 5 echipe neinvinse dupa 3 etape scurse in Liga I. Este foarte probabil ca aceasta sa ramana neinvinsa si dupa a patra runda, adversara fiind Voluntari, formatia ardeleana plecand de fiecare data de la Voluntari cu toate cele 3 puncte.
cfr
Popular
Clujenii au un moral excelent
Miza maxima 20 RON
Castig maxim 200 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Clujenii sunt motivati si de rezultatul obtinut in prima mansa a turului III preliminar de Europa League, cand au invins cu 2-0 in deplasare formatia din Armenia Alashkert. Ar fi bine sa profitam, astfel, de oferta casei de pariuri Sportingbet, care prezinta cota 10.0 ca formatia ardeleana sa se impuna in fata Voluntariului. La promotie sunt eligibili cei ce se vor inregistra la Sportingbet pana duminica, ora 18:00 doar de pe butonul rosu “Inregistreaza-te”, aflat in linkurile din acest articol si vor efectua un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la CFR Cluj in partida cu Voluntari.

La cota marita se vor lua in calcul cel mult 20 lei, asta insemnand ca in cazul unei victorii a celor de la CFR Cluj vei obtine maxim 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului. Freebetul va putea fi folosit pe orice eveniment in maxim 3 zile de la creditare.

Cum profit de cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Sportingbet doar de pe acest link pana duminica, ora 18:00
  2. Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sporturi
  4. Liga 1 (Evenimente de top)
  5. Mizeaza cel mult 20 lei pe victoria celor de la CFR Cluj in meciul cu Voluntari
Pariaza