Cele mai bune promotii si bonusuri la pariuri online pentru Romania - Lituania


Cele mai bune promotii si bonusuri la pariuri online pentru Romania – Lituania

„Tricolorii” incep cu adevarat pregatirea pentru Euro 2016 abia acum, nu punem la socoteala acele jocuri din Turcia din iarna pentru ca adversarii au fost mult prea slabi, iar selectia lui Iordanescu a cuprins doar jucatori din Liga 1. Lituania este primul test din aceasta pauza internationala, peste cateva zile vom juca si cu Spania, cu siguranta acel amical cu ibericii va starni mai mult interes insa chiar si pentru confruntarea de asta seara casele de pariuri online au cateva promotii ce merita luate in calcul.

1.NETBET: pariu 100% gratuit pana la 200 RON

Fara sa ezitam zicem ca oferta aceasta este cea mai buna a zilei, Netbet ne asigura orice pariu pe meciul Romaniei cu Lituania. In primul rand trebuie sa aplicati pentru oferta asta din sectiunea Promotii de pe butonul sadsadsa iar mai apoi intrati pe meci si va alegeti un pariu din cele peste 100 de optiuni disponibile. Miza minima care trebuie plasata este de 20 RON, nu va uitati la cote, incercati un pariu cat mai riscat pentru ca Netbet ramburseaza toata suma pariata in limita a 200 RON daca aveti ghinion si pierdeti.

details_872

2. SPORTINGBET: exclusiv bonus pentru clientii noi

Doar astazi clientii care isi deschid un cont nou la Sportingbet beneficiaza de oferta noastra exclusiva, un bonus de 60 RON la un depozit minim (adica 40 RON). Pe langa bonusul nostru exclusiv primul pariu plasat pe orice eveniment este 100% gratuit in limita a 200 RON. Dupa ce te-ai inregistrat pe Sportingbet prin site-ul nostru intra AICI si completeaza formularul cu datele personale iar maine iti creditam contul cu 60 lei bonus.

OFERTA EXCLUSIVA: Depui 40 RON si primesti 60 RON bonus

3. UNIBET: 10 rotiri gratuite fara depozit

10 rotiri gratuite pentru toata lumea fara depozit! Fie ca ai sau nu vreun ban in cont Unibet iti da 10 rotiri gratuite la jocul Starburst. Rotirile au fost deja creditate in contul, tot ce trebuie sa faci este sa intri in acest slot de pe mobil sau desktop si sa te joci. Dar asta nu e tot, daca rulezi 125, 250 sau 500 ron astazi la Starburst primesti pana la 50 de rotiri gratuite!

3098815692