Ce este si cum folosesti Freebet-ul Fortuna


Ce este si cum folosesti Freebet-ul Fortuna

Freebet-ul este un bonus oferit pentru pariere de anumite de case de pariuri, iar castigul rezultat merge direct in contul clientului cu bani reali.

Fortuna este casa de pariuri care ofera in acest cele mai multe freebet-uri pentru jucatorii noi.

Vezi aici care este pachetul de bun venit>>>

Freebet-ul este un bonus pe care Fortuna il ofera clientilor sai in urma unui concurs derulat, a unei promotii sau indelinirii unor conditii. Din momentul in care acest Freebet a fost castigat, beneficiarul trebuie sa-l foloseasca in termen de sapte zile de la activate, dar nu pentru Fortuna Casino, jocuri la Fortuna sau in agentiile terestre.

Cum folosesti un pariu cu Freebet?

Acest Freebet este un bonus primit exclusiv pentru pariere. In acest conditii, miza lui nu este inclusa in suma castigata, ce intra direct in balanta cu bani reali. Freebet-ul poate fi combinat si cu bani reali, sau in totalitate pentru un pariu. Spre exemplu: plasezi un pariu cu 20 de lei, 10 lei Freebet si 10 lei cash. Daca evenimentul pntru care s-a optat este anulat din diferite motive, atunci suma este returnata, iar Freebet-ul poate fi utilizat pentru un alt pariu.

Unde il gasesti in cont?

Dupa ce te loghezi la contul tau de pe Efortuna.ro  (daca nu ai cont, iti poti face accesand acest link), in partea de sus, ai detaliile contului tau, iar langa valoarea soldului este o liniuta pe care poti da click si iti va aparea suma din cont detaliata, sub forma: CASH Balance, TOKEN Balance.

  • Cash Balance (Balanta bani) indica suma de bani reali pe care o ai in cont;
  • Token Balance (Sold bonusuri token) iti arata suma tuturor Freebet-urilor de care poti beneficia.

Pentru a putea plasa un pariu folosind valoarea Freebet-ului, trebuie procedat in felul urmator:

De retinut ca Fortuna isi rezerva dreptul de a revizui aceste tranzactii in orice moment. Daca un client participa la strategii pe care Fortuna le considera abuzive, operatorul poate revoca dreptul de a participa la promotiie si i se poate retrage bonusul.