Cat de mult poti castiga din pariurile online profitand de bonusuri si promotii?


Cat de mult poti castiga din pariurile online profitand de bonusuri si promotii?

Spuneam in multe dintre articolele referitoare la agentiile de pariuri online ca este mult mai profitabil sa joci aici si poti sa castigi bani mult mai mult.

In acest articol ne vom referi la cel mai important avantaj al pariurilor online: promotiile. Promotiile si bonusurile la casele de pariuri online, pe langa cotele mai bune si varietatea mai mare de optiuni si evenimente, sunt un factor decisiv pentru multi pariori care aleg sa joace online in detrimentul caselor de pariuri stradale.

Pana acum in Romania, sunt aproximati 19 operatori de jocuri de noroc licentiati pe lista oficiala ONJN, iar dintre acestia, cel putin la 2 capitole , UNIBET este cu un pas inaintea tuturor: promotii bune!

Poate fi Liga 1 din Romania, profitabila?

Multi sunt sceptici, poate din cauza calitatii reduse a jocurilor prestate. Foarte multe rezultate „ciudate” si diferite „fratii” ne fac sa credem a a reinviat „cooperativa”. Insa Unibet propune o super-promotie exclusiv pentru cei care pariaza pe Liga 1. O descriere completa a promotiei puteti citi in acest articol.

Daca ati citit articolul cu descrierea promotiei atunci ati aflat deja ca etapa de etapa sunt pusi la bataie peste 750 RON bani bonus ( cu rulaj extrem de mic) iar clasamentul final ofera premii destul de rar vazute la alte case de pariuri: excursie in Franta pentru 2 – la Euro, totul VIP si inclus + bani de buzunar, Iphone 6, Ipad si multi bani cash!

Totusi, se pot castiga bani din aceast fel de promotii?

La prima vedere, multi vor spune ca e greu si trebuie mult noroc sa poti castiga. Insa imi permit sa va contrazic: cu multa rabdare, disciplina, banca si o strategie corecta se pot castiga bani frumosi in fiecare zi, ba chiar sunt sanse reale la unul dintre locurile 1-3 din clasamentul final. Unul dintre cititorii nostri a fost de acord sa ne trimita niste printscreen-uri, username-ul sau este Eli***PB – iar acel PB din final clar inseamna Ponturi Bune (multumim). Iata mai jos cum arata contul sau de bonusuri primite la aceasta promotie:bonusuriAsdar 1250  Ron incasati pana acum, plus inca 500 ron  – de la ultimele 2 etape castigate. Tinand cont ca mai sunt 7 etape pana la finalul promotiei, sansele ca sa mai castige ceva banuti sunt foarte mari. Cu atat mai bine, pentru ca poate folosi acesti bani (odata rulati  de 5 ori pe cota 1.40) chiar in Franta la Euro 2016 – cu mandrie spunem ca este leader detasat in clasamentul general:

clasamet finalCred ca acest clasament intareste un lucru bine stiut: cei mai buni pariori sunt membri Ponturi Bune Romania! Bravo si mult noroc pana la finalul competitie!

Mai sunt 7 etape de Liga 1, mai am sanse sa castig ceva si aceasta promotie?

Cele 7 etape ramase de jucat, inseamna putin sub jumatea celor de cand a inceput promotia. Pentru a spera la locul 1 trebuie intr-adevar o banca mai serioasa si ceva curaj. Insa nu se stie – pana nu se termina nimic nu e decis.

Totusi cei care vor sa faca bani extra si sa creasca valoarea pariurilor plasate, TREBUIE sa se inscrie la aceasta promotie : in fiecare saptamana sunt 750 RON pusi in joc. Competitia este destul de scazuta si in aceste etape ramase puteti puncta destul de bine pentru un loc cat mai bun in clasamentul general unde premiile sunt super-bune.

Acesta este doar un exemplu despre cum poti castiga bani din pariurile online, mai sunt multe si vom revenii cu articole urmatoare.

Mi-ar place sa trimiteti si voi astfel de povesti si sa punem la punct impreuna strategii castigatoare pentru a scoate maxim din aceste promotii si bonusuri la pariurile online!