Obtii bonusul de bun-venit daca pariul e necastigator

Toti noii utilizatori ai unei case de pariuri isi doresc ca primul lor pariu sa se soldeze cu un castig si, daca se poate, cu un profit cat mai mare. Cu ajutorul diferitelor promotii pentru nou-inregistrati ale caselor online acest lucru poate deveni posibil.
Popular
Transforma 50 RON in 500 RON
Castig maxim 500 RON
Rambursare pariu necastigator 300 RON
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza
Real Madrid - Liverpool
May 26,2018
21:45

Una dintre aceste case este Fortuna, care lanseaza o promotie tentanta cu ocazia finalei Champions League. Este vorba despre oferirea cotei 10 la castigarea trofeului atat pentru Real Madrid, cat si pentru Liverpool. Eventualul castig va fi acelasi, tu trebuind doar sa alegi echipa care crezi ca va obtine trofeul Champions League. Esti eligibil la promotie doar daca te vei inregistra la Fortuna pana la ora partidei. Apoi poti plasa un pariu pe faptul ca trofeul va fi cucerit ori de Real Madrid, ori de Liverpool. Miza maxima care se ia in calcul in vederea cotei marite este 50 lei, asta insemnand ca ai putea castiga 500 lei in urma promotiei.

300 RON cashback, fără rulaj
Pariază acum

Astfel, vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore. In cazul unui pariu necastigator ti se va rambursa intreaga miza, in limita a 300 lei. Bonusul trebuie pariat de 5 ori pe o cota minima de 1.5, in vreme ce rulajul trebuie efectuat in 7 zile in cazul unui pariu castigator si in 30 zile in cazul unuia necastigator.

Cum obtin bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Fortuna pana sambata, ora 21:45
  2. Pariaza online
  3. Champions League (Linkuri rapide)
  4. Plaseaza un pariu pe echipa care crezi ca va castiga aceasta editie de Liga Campionilor
  5. Daca pariul nu e castigator miza ti se va rambursa, in limita a 300 lei
Pariaza