Prin promotia sa, casa online Fortuna le ofera utilizatorilor ce isi doresc, toata lumea pornind cu sanse egale la castigarea unui premiu ce poate fi de sute de euro sau chiar mii de euro. Nu te gandi ca pentru asta trebuie sa pariezi sute de lei, fiind de ajuns un pariu de 10 lei pentru fiecare dintre meciurile jucate de echipa ta favorita.

Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa accesezi promotia “Mondialul suporterilor”, care se gaseste centrata pe pagina principala. Apoi inscrie-te la promotie introducandu-ti CNP-ul. Dupa ce faci asta iti vor aparea pe pagina steagurile tuturor tarilor participante la Campionatul Mondial. Tu trebuie doar sa alegi unul, pentru ca apoi sa plasezi din pagina Fortuna cate un pariu de minim 10 lei pe fiecare dintre meciurile echipei alese de tine, indiferent de cota. Revino apoi in pagina promotiei si introdu in casuta aferenta numarul biletului/seria pariului. Pariurile trebuie plasate inainte de inceperea partidei in care joaca echipa aleasa de tine.

300 RON cashback, fără rulaj
Pariază acum

Daca echipa ta avanseaza in optimi, sferturi, semifinale si finala, pe pagina promotiei vor aparea meciurile din respectiva faza, pentru care trebuie sa repeti procedeul si sa plasezi minim 10 lei, dupa care sa scrii seria pariului. Cei 250 000 RON vor fi acordati cash, impartindu-se in mod egal intre cei care au ales echipa castigatoare a Campionatului Mondial si au respectat regulamentul.

Cum pot castiga?

  1. Daca nu ai cont la Fortuna inregistreaza-te aici
  2. Selecteaza promotia “Mondialul suporterilor”
  3. Introdu CNP-ul pentru a te califica la promotie
  4. Alege tara care crezi ca va castiga Campionatul Mondial
  5. Pariaza online
  6. Cupa Mondiala 2018 (Linkuri rapide)
  7. Plaseaza un pariu de minim 10 lei pe fiecare meci disputat de echipa aleasa de tine
  8. Introdu seria pariului aferent fiecarui meci in casuta din pagina promotiei
Pariaza