Ne aflam deja in faza optimilor la masculin si a sferturilor la feminin, unde astazi Simona Halep a fost eliminata, insa pasionatii de tenis cu siguranta mai au si alti favoriti, de vreme ce aici evolueaza jucatori/jucatoare de top din tenisul mondial. Daca vei plasa pariuri pe turneele de simplu de la Madrid la casa online Netbet ai putea primi o recompensa, care consta in trei freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, la promotie fiind eligibili toti utilizatorii Netbet din Romania. Pentru a participa nu trebuie decat sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia, inscriere valabila pana in noaptea de 15 mai, ora 01:59. Misiunea principala o reprezinta plasarea a 10 pariuri, live sau pre-live, fiecare cu o cota minima de 2.00 si o miza minima de 50 lei pe turneul de simplu masculin si/sau feminin de la Madrid. Primele 10 pariuri eligibile la care nu se acorda cota 1.00 sau la care nu vei efectua Cash Out se vor lua in considerare la promotie.

Vei primi freebeturile indiferent daca pariurile sunt sau nu castigatoare, in termen de 48 ore de la incheierea promotiei. Fiecare freebet trebuie pariat o singura data pe o partida de tenis cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa fie din tenis si sa aiba o cota minima de 2.00. Freebetul trebuie plasat in termen de 7 zile de la primire.

 

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. 3X50 RON freebet – Madrid Open
  4. Inscriere
  5. Sport/Pariuri live
  6. Plaseaza 10 pariuri cu o cota minima de 2.00 si miza minima de 50 lei pe partide din turneul masculin si/sau feminin de la Madrid
  7. Indiferent de rezultate vei primi 3 freebeturi a cate 50 lei
Pariaza